Zij die het weten                         kiezen voor Sab Se Acha eten
 

 


SAB SE ACHA

SUCCESVOLLE

GRANDOPENING

 AMSTERDAM  

Op Zaterdag 25 februari was de Grandopening van het nieuwe Restaurant van Sab Se Acha  in Amsterdam. Deze ving aan om 12.00 @ de Eerste van Swindenstraat 389, te Amsterdam (zijstraat van de Dappermarkt). De mensen stonden vol smarten te wachten bij de ingang.Om 12.00 zat restaurant Sab Se Acha dan ook direct vol.

De ambachtelijke vleeswaren en de lekkerste vleesworst gingen als warme broodjes van de toonbank. Veel mensen uit Amsterdam die al jaren naar Den Haag kwamen voor de ambachtelijke vleeswaren en vleesworst van  keurslager Sheikkariem-Ramdjan uit Den Haag, waren dan ook vereerd dit moment mee te mogen maken. Daarnaast waren er ook heel veel positieve reacties van mensen die voor het eerst kennismaakten met onze ambachtelijke producten.

Ook kreeg Sab Se Acha veel positieve reacties over de Surinaamse en Indiase gerechten die men tijdens de openingsdag gekocht en genuttigd heeft. Veel mensen zijn hiervoor terug gekomen en Sab Se Acha wordt nu al genoemd als het speciaalzaakje. The 'talk of town'....the place to be.

'Iets nieuws in Amsterdam, iets wat wij eigenlijk nog niet hadden.'

 

 

Zij die het weten 

Kiezen voor Sab Se Acha eten!